Gordijnen zorgen voor de decoratieve afwerking van uw woonkamer of andere ruimte. Ze zorgen voor sfeer in een kamer, en weren licht en geluid van buitenaf. Ook verbeteren ze de akoestiek in grotere ruimtes, die zonder gordijnen vaak hol en leeg klinken. Gordijnen zijn beschikbaar in vele samenstellingen en designs.

Verduisterende stoffen
Voor slaapkamers wordt er gebruik gemaakt van verduisterende stoffen die voorzien zijn van een speciale deklaag. Andere stoffen kunnen voorzien worden van een speciale verduisterende voering om hetzelfde verduisterende effect verschaffen zonder uw keuzemogelijkheden te beperken.

Vitrage
Vitrage is de raamdecoratie die een goede inkijkafscherming biedt maar tegelijk het uitzicht naar buiten niet te veel belemmerd. Ook de lichtdoorlatendheid van vitrage draagt daartoe bij. Zo krijgt u de nodige privacy zonder meteen een opgesloten gevoel te hebben in een donkere ruimte.

Brandvertragende gordijnen
Zowel voor zakelijk als particulier gebruik worden brandvertragende gordijnen ingezet. Wij leveren een speciale collectie brandvertragende gordijnen. Informeer naar de mogelijkheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Van Vlijmen Stoffering komt graag bij u langs om uw situatie goed te kunnen beoordelen en op basis daarvan een degelijk advies uit te brengen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom!